2025.03.17.
21:09

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin: Panírozott ételek

2025-03-21 13 óra Rádió Bézs az interneten. Sorra vesszük a panír alkotórészeit: liszt, tojás, morzsa (magyarul prézli). Melyik az egészségesebb és melyik a finomabb? Azonos-e a „rántott” elkészítésimód a panírozással? Bemutatjuk, hogy a rántott húsnak hányféle alapanyaga lehet: csirke, sertés, hal, pulyka. Miért nem panírozzuk a marhúst? A gombát, a sajtot, a karfiolt, a leveszöldségeket – ha paníroztuk, - akkor szószba mártogatjuk. A szilvás, barackos gombócot pirított prézlivel vagy pucéron esszük? A nudli tésztája más mint a gombócé? A panírozott hagymakarika köret vagy desszert, esetleg nass?

Szólj hozzá!

Címkék: videó Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin 2025 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/18818940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása