2025-02-14 13 óra a Rádió Bézs az interneten. A nyers ételek közül először a salátákat vizsgáljuk meg: zöldsaláták garmadája között válogathatunk a piacon – télen és nyáron is. Más-más az ízük, az állaguk és másképpen veszik fel az önteteket. Csak a gyakorlat tanítja meg a szakácsot, hogy melyik legyen a család kedvence. Nyersen készítjük a hideg lecsót is, bár ez már főétel is lehet. A gyümölcsök, zöldségek egy része nyersen, másik része főzve kerül terítékre. Viccen kívül: mi a különbség a dzsem, a jam, és a lekvár között? Az alapanyagokat és a készételeket is lehet fagyasztani. Kisebb titkokról lebbentjük fel a fátylat, mielőtt a mélyhűtőbe dugnánk a becsomagolt és felcimkézett dobozokat.
2025.02.01.
17:23
Írta: Dr. Tóth Zoltán
Kiss Katalin: Nyers és fagyasztott ételek
Szólj hozzá!
Címkék: videó Rádió Bézs Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin 2025 Magyarország
A bejegyzés trackback címe:
https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/18786362
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal