2025.06.03.
15:45

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin:Tepsiben sütünk

2025-06-06 13 órakor a Rádió Bézsben, az interneten tepsiben sütünk különféle húsokat és zöldségeket. A tejfölös sajtos csirke elkészítése előtt döntenünk kell, hogy a csirke mely részét/részeit kívánjuk a vendégeinknek tálalni. A családban már mindenki tudja, hogy ki melyik részét kedveli a csirkének: kié a combja (alsó felső vagy felső, bőrrel vagy bőr nélkül), kié a mellehúsa, a püspökfalatja? A csirkeszárny comb kicsi méretű, ezért 2 db jár egy adagban, és BBQ mártással tálaljuk. A török-görög-magyar muszaka elkészítése egy kicsit időigényes, de amíg a tepsiben sül, addig megnézhetünk egy krimit a tv-ben. Tepsis sült zöldséget nem csak vegetáriánusok ehetik, hanem köretnek is nagyon finom egy darab natúr sülthús mellé. Házilag ecetet is ízesíthetünk és a nem főzött mártások receptjét is meghallgathatjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: videó Rádió Bézs Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin 2025 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/18881270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása