2025.06.09.
10:40

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin: Gyümölcslevesek és kolbászok másként

2025-06-13 13 órakor az interneten indulunk a Rádió Bézsben házi kolbászkészítéssel. Milyen arányban keverjük a sertéshúst a szalonnával? Lehet-e szalonna nélkül kolbászt készíteni? Milyen hőfokon és mennyi ideig kell a kolbászt sütni? Ha sültkolbász után még marad kolbászunk, akkor azt másféle módon is elkészíthetjük! A rántott kolbász után – nyári ételként – készíthetünk kolbászhússal töltött tv paprikát, és olasz spagettis kolbászt is. Igazi nyári ételek a hideg gyümölcslevesek. Minden gyümölcsből lehet hideg levest készíteni, de nem kell mindenbe cukrot tenni. Mivel sűrítsük a gyümölcslevesünket? Levesbetéteket is ajánlunk!

Szólj hozzá!

Címkék: videó Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin 2025 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/18884736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása