2023.11.29.
11:58

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin: Családi szakácskönyv karácsonyra

2023-12-01 13 óra Rádió Bézs az interneten. Javasoljuk, hogy készítsenek családi ajándéknak Karácsonyi Szakácskönyvet! A számítógépükben nyissanak egy új Mappát, és ebbe gyűjtsék a recepteket egy-egy önálló fájlban. A családi karácsony alkalmából egy-egy pedrive-on, vagy más adathordozón nyújthatják át családtagjaiknak a szakácskönyvet. Előre készülhetnek karácsonyra egy speciális zene gyűjteménnyel is, amely akár közvetlenül vagy háttérzeneként hallgathatnak az ajándékozás alatt. Kellemes karácsony előtti családi program lehet a „milyen szaloncukrot szeretünk?” elnevezésű csoki kóstoló körút a helyi boltokban. A csirke általában közkedvelt hús, amelynek számtalan receptje ismert. Ma a pácolt csirkeszárnnyal kezdünk, majd maradék kacsa aprólékból készítünk párolt (dinsztelt) káposztát. Köretnek sárgarépás, zelleres krumplipürét ajánlunk. A csirkeprogramot töltött csirkecombbal, majd egészben sütött töltött csirkével folytatjuk és kétszer sütött csirkével zárjuk be. Dobozban tárolható karácsonyi sütemény után Ági receptjét hallgathatjuk meg, amelyet a jótékonysági főző önkénteseknek sütött. Átnyújtunk egy meghívót a Dankó utca 11-be, 2023. december 13-ra. A program 9-11 óra között krumplihámozás, 11-13 óra között karácsonyfa díszítés, 13-14 óra között karácsonyi ajándékozás lesz. 14,30-tól Koncz Zsuzsával beszélgethetünk a pályafutásáról.

Szólj hozzá!

Címkék: videó Oltalom Karitatív Egyesület Rádió Bézs Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin Krumplihámozók klubja 2023 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr6818269923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása