2022.06.19.
18:43

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin: Nyári étkek

A nyári ételek fő alkotóelemei a zöldségek és a gyümölcsök. Az előételek alapanyagai közül kiemelhetjük a sárgarépát, a zellert, az almát, a salátákat, az ízesítők közül a citromot, a csilit, a petrezselymet és rozmaringot. Az olaj és a víz jó alap az előkészítésre, a bors és a balzsamecet a fűszerezésre. Gránátalmát minden ételhez hozzátehetünk! Lehet egy csipetnyi húst és halat is hozzágondolni, de inkább gondolni, mint teletömni! Hétköznapi étkezéshez az előételhez lehet egy deci fehétbort, ünnepeken egy pohár száraz pezsgőt hozzáadni.

Szólj hozzá!

Címkék: videó Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt Budaörsi Olvasókör 2022 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr1017861715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása