2024-11-15 13 órakor az interneten a Rádió Bézsben. Bevett, szokásos és szokatlan ízpárosokról beszélgetünk. Ételeket, italokat, fűszereket lehet keverni annak érdekében, hogy változatosabbá tehessük a táplálkozásunkat. A paradicsomot lehet vodkával hígítani, bazsalikommal vagy zellerrel ízesíteni. Oliva olajat csilivel erősíthetjük a bagettel való tunkoláshoz, de a borsos ízű olíva önmagában fűszerként is használható. Körtével, almával a kéksajt szeletek pompásak előételként és a paradicsomszeletek mozzarellával nemcsak finomak, hanem attraktívak is. A narancs-fahéj duett sok-sok csatninak lehet alapanyaga. A kacsazsírban sütött reszelt alma könnyíti az ételt, sőt, bagettre kenve önmagában is finom. Önök ittak már citromos kávét? Debrecenben, Milánóban már főznek ilyet, de próbálják ki otthon is!
2024.11.12.
18:21
Írta: Dr. Tóth Zoltán
Kiss Katalin: Ízpárok
Szólj hozzá!
Címkék: videó Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin Olvassunk! és Főzzünk! 2024 Magyarország
A bejegyzés trackback címe:
https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr7918729942
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.