2024.11.12.
18:21

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin: Ízpárok

2024-11-15 13 órakor az interneten a Rádió Bézsben. Bevett, szokásos és szokatlan ízpárosokról beszélgetünk. Ételeket, italokat, fűszereket lehet keverni annak érdekében, hogy változatosabbá tehessük a táplálkozásunkat. A paradicsomot lehet vodkával hígítani, bazsalikommal vagy zellerrel ízesíteni. Oliva olajat csilivel erősíthetjük a bagettel való tunkoláshoz, de a borsos ízű olíva önmagában fűszerként is használható. Körtével, almával a kéksajt szeletek pompásak előételként és a paradicsomszeletek mozzarellával nemcsak finomak, hanem attraktívak is. A narancs-fahéj duett sok-sok csatninak lehet alapanyaga. A kacsazsírban sütött reszelt alma könnyíti az ételt, sőt, bagettre kenve önmagában is finom. Önök ittak már citromos kávét? Debrecenben, Milánóban már főznek ilyet, de próbálják ki otthon is!

Szólj hozzá!

Címkék: videó Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin Olvassunk! és Főzzünk! 2024 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr7918729942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása