2024.10.22.
12:06

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin Gombából készült ételek

2024-10-25 13 óra Gombából készítünk ételeket, mert magas fehérjetartalmú, növényi alapanyag, amelyet a diétás és a vegetáriánus konyha is kedvel. Az interneten több ezer féle gombafajtát megkülönböztetnek a szakértők, de jóval szűkebb az a lista, amelyből az üzletekben, a piacon választhatunk: a laska, a champion, a vargánya, a pöfeteg, a fafülgomba, a nagy őzlábgomba, a rókagomba, a sitake. A felsorolt gombák eltérő ízűek és eltérő árúak is! Az olcsótól a luxus (szervas) gombáig minden felelhető és elkészíthető. Tavasszal és ősszel magunk is szedhetünk gombát, de csak gombaszakértő által bevizsgált vagy a gombaszedő által is egyidejűleg evett gombát együk meg!

Szólj hozzá!

Címkék: videó Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin 2024 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr6618713598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása