2024-10-04 13 óra A tepsi készülhet vasból, acélból, szlilikonból vagy más anyagból, de mindig tegyünk alá sütőpapírt, hogy könnyebb legyen elmosogatni. A tepsis burgonya készülhet újkrumpliból, parázs krumpliból vagy „öreg” krumpli hagymával vagy krumlipüréből. A tepsiben süthetünk csirkecombot vagy -szárnyat, egészben is. A tepsis (tarja) hús ízei csodásak, és az egybesült fasírt kiadós és egyszerű elkészíteni. A sült zöldségek kérge lehet sajt, bacon, tojás paradicsom. A sült káposztát készíthetjük nyers vagy savanyú káposztából, és nagyon jól megy hozzá a füstölt szalonna. A műsor végén a olyan tésztát sütünk, amely egy tojásból, egy kanál lisztből készül.
2024.10.01.
11:45
Írta: Dr. Tóth Zoltán
Kiss Katalin: Tepsis ételek
Szólj hozzá!
Címkék: videó Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt Kiss Katalin Olvassunk! és Főzzünk! 2024 Magyarország
A bejegyzés trackback címe:
https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr9218695350
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.