2024.10.01.
11:45

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin: Tepsis ételek

2024-10-04 13 óra A tepsi készülhet vasból, acélból, szlilikonból vagy más anyagból, de mindig tegyünk alá sütőpapírt, hogy könnyebb legyen elmosogatni. A tepsis burgonya készülhet újkrumpliból, parázs krumpliból vagy „öreg” krumpli hagymával vagy krumlipüréből. A tepsiben süthetünk csirkecombot vagy -szárnyat, egészben is. A tepsis (tarja) hús ízei csodásak, és az egybesült fasírt kiadós és egyszerű elkészíteni. A sült zöldségek kérge lehet sajt, bacon, tojás paradicsom. A sült káposztát készíthetjük nyers vagy savanyú káposztából, és nagyon jól megy hozzá a füstölt szalonna. A műsor végén a olyan tésztát sütünk, amely egy tojásból, egy kanál lisztből készül.

Szólj hozzá!

Címkék: videó Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt Kiss Katalin Olvassunk! és Főzzünk! 2024 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr9218695350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása