2022.01.17.
12:57

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin: Krumplik Napja

Kiss Katalin Mit főzzek? c. műsora (Rádió Bézs) a Krumplik Napjáról szól. A burgonya növénye az óceánon való átkelés után hogy vált fokozatosan összeurópai élelmiszer alapanyaggá? Főzünk belőle előételt, levest, főételt, köretet, sőt, édességet is. Valóban hízlal a krumpli? Akkor nem, ha burgonyának hívjuk?! Készítünk a burgonyából magyaros, franciás, olaszos ételt is!

Szólj hozzá!

Címkék: videó olvasókör szakácskönyvből kimaradt Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin 2022 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr916816250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása