2020.09.17.
09:59

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Rádió Bézs: Halak és vadak

 

Rádió Bézs 2020-09-21 hétfő 12 óra. Beköszöntött az indián nyár, a vénasszonyok nyara. A halak és vadak időszaka következik. Juhász János mesterszakács mondja el recept ajánlatait hallgatóinknak. Elsőre finom pörköltet készítünk szarvas combból, majd egyben sült húst ajánlunk négyféle mártással és körítésekkel. Mit jelent a hal szálkátlanítása: filézése és irdalása? …és hogyan lehet otthon is megvalósítani?  Milyen önteteteket készíthetünk a halakhoz? Miközben a mesterszakács receptjeit hallgatjuk Koncz Zsuzsa, Bródy János, Máté Péter dalait hallgathatjuk. Halak és vadak lényeges tulajdonsága, hogy gyakorlatilag zsírmentesek, és ha a köretekben is zöldségeket készítünk magas szénhidrát tartalmú köretek helyett, akkor már rajta vagyunk az egészséges ételek útvonalán, anélkül, hogy fogyókúrázni kellene.

Fotó: Kiss Katalin

Szólj hozzá!

Címkék: Budaörs Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt 2020 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr6516203838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása