2020.04.11.
17:07

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Húsvéti ebéd

Egy húsvéti ebéd sokféle étkezési szokást és ízlést kell hogy kielégítsen: húsevőknek (sült hús, kolbász és hurka), vegetáriánusoknak (körözöttel töltött sült gomba, és nyers és sült zöldségek), nagyevőknek (minden + sültkrumpli), kis étkűeknek (mindenből egy falat) és gyerekeknek (kechup + sültkrumpli).

Jóétvágyat!

Szólj hozzá!

Címkék: Budaörs Ünnepek szakácskönyvből kimaradt

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr6315605660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása