2024.03.19.
16:22

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin: Húsvét előtt 2024

2024-03-22 13 óra Rádió Bézs az interneten. Egy hét múlva húsvét, itt az ideje a húsvéti menü tervezésének és a próba főzéseknek. A vendéglista alapján előre tudjuk, hogy a vendégek közül ki mit nem eszik, ki kér cukor vagy glutén mentes ételt: így nem hibázhatunk a menü összeállításakor. A tervezésnél három féle ételsorral készülhetünk: magyaros, böjti és vegetáriánus. Döntést igényel a terítés módja is: ültetett étkezést vagy svédasztalos módszert választunk-e? A próbafőzésre gombát, afrikai harcsát és sült zöldséget készítünk 3-3 féle módon. A húsvét kedvenc tésztája a fánk, amelyet most nem olajban, hanem tepsiben sütünk meg. A juhtúrónak most van szezonja, mert most születtek meg a bárányok! Aki nem szereti a juhtúrót, annak kínálhatunk brindzát is!

Szólj hozzá!

Címkék: Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin 2024 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr6018357883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása