2022.07.07.
18:48

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin: Mártások és szószok

Ebben a főzőműsorban arra keressük a választ, hogy mi a különbség a mártás és a szósz között. A francia mártásokat már korábbi műsorban már bemutattuk. Magyar hagyományos rántás alapúakkal indítunk: hagymás, paprikás és fokhagymás ízűekkel. A vaj+liszt alapúakkal folytatjuk a bechamellel és a majonézzel. A zöldség és fűszer alapú mártásokat sem hanyagoljuk, majd következnek a hús alapú mártások! Jóétvágyat!

Szólj hozzá!

Címkék: olvasókör Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt Budaörsi Olvasókör Olvassunk! és Főzzünk! 2022 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr4917877271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása