2022.09.13.
19:51

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Egy belügyér végnapjai - abortusz

Egy 74 éves belügyér döntött arról, hogy a szülőképes korban levő nők szüljenek vagy ne szüljenek gyereket. Sajnálatos, hogy a jelenlegi magyar kormány ígérgetéseivel ellentétben, nem végzett társadalmi konzultációt (egyeztetést), de ugyanezt teszi az oktatás és egészségügy területén is.

Sajnálni kell egy olyan "embert", aki élet és halál urának képzeli magát. Vagy egy szolga a rabszolgatartó úr pórázán?!

Haláltáncot jár?!

3 komment

Címkék: kormánypárt jóállam 2022 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr6517930795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2022.09.14. 09:00:17

Rövid bejegyzésed minden szava hazugság. Tipikus "ellenzéki" vagy.

konrada 2022.09.14. 10:57:34

@Rodney_2:
Valóban le a kalappal a blogger előtt!
...mert a belügyér életkorán kívül tényleg sikerült csupa olyant leírni amiből semmi sem igaz!;))

Rodney_2 2022.09.14. 22:07:00

@konrada: Ez a ballib valóságértelmezés. Aztán mindíg meglepődnek. Most néztem a Gulyás Marci interjút a Telexen, hát abból is az jött le, hogy ezek a szerencsétlenek is teljesen reménytelennek látják a jelenlegi ballib csőcseléket és Marci szerint már a Mi Hazánk a legnagyobb ellenzéki párt. Érdekes, hogy azok tudnak menni és vidéken aktivista hálózatot és szavazóbázist építeni. Nem mellesleg az egyetlen igaz dolog ami kimaradt a posztból az, hogy pont Dúró Dóra javasolta már évek óta, hogy az anyának meg kelljen hallgatnia a gyermeke szívhangját, mielőtt dönt arról hogy megöleti. Na ennyit arról hogy " Egy 74 éves belügyér döntött arról, hogy a szülőképes korban levő nők szüljenek vagy ne szüljenek gyereket."
süti beállítások módosítása