2022.12.13.
16:32

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Olvasókörben: Iványi Miklós, karácsony este

Karácsonyeste Iványi Miklós lelkésszel

2022 december 19-én este beszélgetünk a Civil Rádióban Iványi Miklóssal, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség lelkészével, aki a napokban tért vissza Ukrajnából, Kijevből, ahová a háborús károsultaknak vittek humanitárius segélyt. Az útibeszámolót követően a magyarországi szociális helyzetről beszélgetünk. Hazánkban – statisztikai nyelven szólva – 400 ezer egyszemélyes háztatás van, ami azt jelenti, hogy a karácsonyi ünnepet is egyedölti ennyi ember?! Mit tehetünk annak érdekében, hogy egy kis szeretet adjunk nekik az ünnepnapokon, sőt, azon túl is?! A TV reklámok azt sugallják, hogy csak akkor boldog az ünnep, ha sokat vásároltál az üzletben. Lehet boldog az ünnep a szegényeknek is? Mit tegyünk, ha a boldog családi ünnep helyett a konfliktusok bontják meg a békét? A kérdéskét Tóth Zoltán szerkesztő fogalmazza meg és a lelkész válaszol rájuk.

Szólj hozzá!

Címkék: videó Civil Rádió Oltalom Karitatív Egyesület Ünnepek olvasókör Budaörsi Olvasókör Krumplihámozók klubja Olvassunk! és Főzzünk! 2022 Magyarország Oltalom Rádió

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr4818001348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása