2021.08.31.
16:04

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin: Mit főzzek? Halakat!

20210903 Bézs Mit Főzzek? Halakat!

2021-09-03 12 óra Hazai és tengeri halakat főzünk, sütünk a mai napon. Ínyesmester (Magyar Elek) szerint a kecsege, a harcsa és a pisztráng a legjobb hazai halak, de pontyból is készíthető finomság. (Készítünk is!) A Kafka levese c. receptgyűjteményből (Mark Crick) a nyelvhal sztorijával ismerkedhetünk meg, amelyben egy miniszter főzi a halat a Big Ben harangja alatt, ahonnét a Westminstert látja az ablakon át. Mire használható a szemöldökcsipesz? Hogyan kell a halat megnyúzni, bőrteleníteni? Tippeket és hasznos tanácsokat is hallgathatunk a halak főzéséhez, miközben vidám dalokat élvezhetünk a receptek jegyzetelése közben.

Szólj hozzá!

Címkék: Budaörs Rádió Bézs Budaörsi Olvasókör 2021 Magyarország Kiss Katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr2616675922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása