2015.12.08.
12:16

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kedden 13 órától a Rádió Bézsben Mit főzzek? Válassz!

 

Mai műsorunkban először Kalocsára látogatunk, ahol megnézzük a fénytornyot, majd a Piros Arany étteremben katonák vagyunk és piros arany ételízesítőt készítünk. 2010 óta Kalocsa testvérvárosa Betlehem, egy pillantást vetünk a palesztin városra, a biblia szerint Jézus szülővárosára és éttermeire. Főszakácsunk, Buday Péter, a Mikulásról maradt Télapó csokimaradékok világába kalauzolja a Rádió Bézs hallgatóit. A Heti Betevő Egyesület nevében Kolbászos, rizses lecsó 100 főnek készítettem szegényeknek. Nemzetközi tudósítónk Trembácz Éva Zsuzsanna kínai konyhák zöldségeinek elkészítése között tesz különbséget. Benke László, olimpiai bajnok szakács Téli örömöket főz nekünk. A Motiváció Alapítvány mozgássérült vendégeinek egészséges és gyógyító ételt készítettem: Krémsajt almával, körtével, kápia paprikával. Kedden gondoljunk a hétvégére! Hallgatók főzték rovatunkban Katalin vegetáriánusoknak gyümölcs salátát, húsevőknek Jobb, mint palóc levest készít nekünk. A mai recepteket, ha nem sikerül leírni, akkor hallgassák meg a műsor ismétlését ma este 22-23 óra között a Rádió Bézsben!

Mai műsorunkban Beatles, Bornai Tibor, Rolling Stones zenéiből válogattam be egyet-egyet, és Koncz Zsuzsa énekel. A kínai zöldségekhez egy kínai rock zenét szervírozunk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szakácskönyv 2015 Magyarország Rádió Bézs

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr368148652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása