2014.12.06.
20:54

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kocsis Máté megmenti a Fidesz drogosait

Fidesz szavazók gyerekeit és Fidesz politikusokat drogtesztre utasíthatja a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A Fidesz frakció hétfőn tárgyalja meg azt a javaslatot, amely a Fidesz szavazók gyermekeit és a Fidesz politikusait is évente drogtesztnek vetné alá. Nagyon egyetérthetünk a Fidesz kommunikációs igazgatójával, - aki másodállásban frakcióvezető-helyettes is - javaslataival, hiszen ő tudhatja a legjobban, hogy Fidesz körökben milyenek a családi és a politikusi szokások.

Az un. kétharmad – a feltehető megmentési javaslat szerint – drogos lehet, mert az ellenzéki „egyharmad” számára nem valószínű, hogy törvényjavaslatot dolgoznának ki.

Valószínűleg a törvény végrehajtása előtt a KDNP maga is vállalkozik családjukhoz tatozó gyermekeik (12-18) éves drogtesztjének kipróbálására, sőt a KDNP párttagjai (32?) önként vetik magukat alá a Fidesz kommunikációs igazgatója és frakcióvezető-helyettese javaslatának a kipróbálására. Az eredményt nyilvánosságra fogják hozni, és erről először Ferenc pápát tájékoztatják.

Valószínűleg a frakció-szövetség azt a titkos javaslatot is megtárgyalja, hogy a feleségeknek kötelező lesz a misszionárius pozíció.

 

 

https://www.facebook.com/kocsismate?fref=ts

 

Szólj hozzá!

Címkék: demokrácia vészhelyzet pártok kormánypárt jóállam 2014 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr16962949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása