2023.08.30.
23:05

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Hős szovjetek 1956-ban Magyarországon...

Hős szovjetek 56-ban Magyarországon legyőzték a nácikat.

Korábban a hős cári csapatok – összefogva a Habsburgokkal – 200 ezer orosz katonával segítettek helyreállítani a „rendet” 1849-ben Magyarországon.

Jelcin és Gorbacsov is bocsánatot kért Magyarországtól az 1956-os forradalom vérbe fojtásáért. A putyinista történelem tankönyvírók ismét felmelegítették és náci felkelésnek tartják a magyar forradalmat.

Visszatért Oroszországba a cári szellem, amely Magyarországot ismét orosz hűbéresnek tekinti 2023-ban.

A jelenlegi magyar kormány vezetője szakítani akar Nyugat-, és Közép-Kelet-Európával, és ázsiai diktátorokkal ünnepel augusztus 20-án.  A miniszterelnök reklamál az Egyesült Államoknál, hogy az oroszokat jobban szereti, mint a magyar kormányt.

A jelenlegi magyar kormányt a magyarok többsége sem szereti. Csak azok szavaznak rá, akik konkrét anyagi haszonélvezői, kliensei a magyar kormánynak. ezek száma a választópolgárok egyharmada. Ők azok, akik az országgyűlésben kétharmados többséget biztosítanak - a csaló választási törvény útján - a jelenlegi kormánynak.

A magyar turisztikai ügynökségek már szervezik az orosz és kínai turistákat, akik tömegesen ünnepelnek majd nemzeti ünnepeinken a cári csapatok és a kínai akkumulátor gyárak győzelmének. Az ünnepek az „Országzászló” felvonásával kezdődnek, amelyen a jelenlegi kormány tagjai vesznek részt. Félkörben állva az ázsiai diktátorok tapsolnak. A nép még a televízión sem nézi az ünnepséget, hanem örül a munkaszüneti napnak.

Szólj hozzá!

Címkék: demokrácia pártok Oroszország jóállam Diktatúra 2023 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr3418204297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása