2013.06.25.
21:42

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Nemzeti Nemdohányzók

tumblr_inline_mnivyrjrdh1qz4rgp_1372188782.jpg_500x375

Nemzeti Nemdohányzók

2013. július 1-vel megkezdődik a trafik mutyi hasznainak a learatása.

Javasolom, hogy akik nem akarnak a Trafik Mutyistáknak hasznot termelni, azok kövessék a példámat: ne dohányozzanak július 1-től. A mai tüntetésen a Nagy Imre szobornál, egy folyamatos tüntető azzal szólított meg: „Ezeknek nem dohányzom!” Egyetértek vele, sőt, a szabadságjogok alapján bárki csatlakozhat a Nemzeti Nemdohányzók mozgalmához.

A lakóhelyemen már tájékozódtam arról, hogy kik nyertek nemzeti dohányboltot, sőt a mai napon már a C és B és A  érthetetlen megnevezésű épületében (bejárat az utcáról) beszerelték az üzlethelyiségbe a polcokat, és népes kormánypárti csapat személyesen tartott értekezletet a parkolónál: mindenki láthatta, hogy nem egy mutyista van az ABC szintén érthetetlen elnevezésű Kádárista épület szárnyai alatt, hanem egész csapatra való.

Kicsit meginogtam az elhatározásomban, amikor meghallottam, hogy a lakásunkhoz közeli Ósön áruház is nyert a trafik pályázaton. Heuréka kiáltottam fel, nem kell feladnom a dohányzást, mert a multinacionális cég egy külön üzletében (bejárat az utcáról) is lehet dohányt vásárolni.

Azonban hamar újra megerősödhettem a nemdohányzó álláspontomban: a multinacionális cégben (is) egy felcsúti vállalkozó nyert! Nemzeti Nemdohányzók nevében is elgondolkodtam. Bejárat az utcáról? A BAC és az fényképen is látható Ósön Nemzeti Dohányboltjai jogilag magánterületről nyílnak, mert az övék a terület. Az utca közterületet jelent a jogszabályok szerint, ami mindenkié, a közösségé.

Most már kezdem érteni! Az állami dohánymonopólium után magántulajdon lesz az utca, a közterület is!

http://tothzoltan.blog.hu/2013/05/18/magyar_nemzeti_trafikok_es_a_valasztas

Várom a Nemzeti Nemdohányzók csatlakozást a mozgalomhoz! Egyetértünk?

 

2 komment

Címkék: rendőrség demokrácia közigazgatás vészhelyzet pártok kormánypárt Budaörs jóállam 2014 Magyarország fogyasztó védd magad! Alkotmány Alaptörvény ... és ez nem vicc! nemzetközi megfigyelés

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr575378121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siskalaszlo · http://vulgarian.blog.hu 2013.06.26. 07:26:22

mondjuk én eddig sem cigiztem, de valóban, egy egyszerű ember annyit tehet, hogy nem dohányzik többet, vagy legalábbis addig amíg nem csinálják vissza az egészet :) Biztos nehéz a függőknek...

Dr. Tóth Zoltán 2013.06.26. 16:12:14

A legrosszabb a politika függőknek!
süti beállítások módosítása