2024.06.02.
21:12

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Átverő hirdetések

Átverő hirdetések

Disznóznak egyes gyógyszer- ételkiegészítő hirdetések! Egy dolgozó ember munka közben hirtelen munkaképtelenné válik: a cipekedő munkás képtelen lesz a munkavégzésre, az apa segítő keze hirtelen remegni kezd a csavarhúzót fogva, a tanárnő menstruációs görcsben abbahagyja a tanítást, az udvarló a döntő pillanatban bélgörcsögben szenved… A bevezető képsor után jön a „csodaszer” megnevezése (!) és a dolgozó vidám arccal folytatja a cipekedést, a segítő kéz vidáman csavaroz tovább, a görcs mosolyba oldódik, a bélgörcs felszabadul, … stb.

              A segítő szándékú és kulturált hirdetés az lenne, ha reklámozók ÁTMENETI SEGÍTSÉGKÉNT ajánlanák termékeiket, amíg a betegek eljutnak az orvoshoz!

Különösen disznóznak azok a hirdetők, akik a különféle ízületi gyulladások azonnali megszüntetését állítják az általuk ajánlott pirulák, kenőcsök segítségével, és annak hatásosságát „móricka” ábrával bizonyítják be a népnek.

A legdurvább csalás az, amikor egy rajzfilmben egy mozgássérült ember kipattan a tolószékből és egy telefonszám hatására meggyógyul! HEURÉKA!

A politikusok többsége a „királyi” tv - rádió, valamint a 453 KESMA termék útján, továbbá a politikai hirdetések, reklámok segítségével mérgezi meg lelkünket. Azonban NER az egészségünket is rongálja a profitjuk érdekében. Említsük meg az oktatási intézmények egyházasítását és fizetőssé tételét is.

Körbekerítik a normális embereket és családokat. Van-e gyógyszer ellenük?

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kampány egészségügy jóállam Diktatúra Budaörsi Olvasókör 2024 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr2718419913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása