2023.08.20.
20:42

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Karácsony Gergely jól teszi!

A Fidesz oligarchák és szavazóik öröme augusztus 20-án.

Augusztus 20-án ünnepelnek a Fidesz oligarchák. Kik ezek? A magyar (még itthon levő) nép kizsákmányolói, akik a megtermeltetik a néppel a GDP-t, és saját Fidesz zsebre teszik el a profitot, az oligarcháik az extraprofitot is. A Fidesz szavazók is örülnek, mert magyar oligarchák gazdagodnak és nem kell pazarolni a pénzt a magyar egészségügyi és oktatási rendszerre! Mellesleg ők is jól járnak - ha jut belőle nekik.

Karácsony Gergelynek igaza van: az augusztus 20-ai pénzszórást be kell szüntetni! Ha valakik jól járnak a tűzijátékból, akkor ők fizessenek is érte. Így ez nem más, mint a „cirkuszt és kenyeret”-ből a cirkusz – a kalács pedig a kizsákmányolóknak és az általuk fizetett politikusoknak jut.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr3918197407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása