2023.04.20.
15:01

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A szerelem folytatása operában: Hábetler András

Hábetler András operaénekes Mozart áriákkal cáfolja meg a szeretet következő fogalmát: „Szeretet: egy tartós viselkedési mód, amely folyamatos együttélési kompromisszumok által egy vagy több személyre (családra) irányul, és gazdasági, továbbá szexuális érdekből, valamint társadalmi szokásokból ötvözve működik. Az időtartama azonban véges, az idő múlásával általában elenyészik (emlékké válik) vagy gyűlöletté is átalakulhat. Ritkább esetekben azonban élethossziglan kitart, sőt kivételesen a másik fél halála után is megőrződik.” Szerkesztő Kiss Katalin, műsorvezető Tóth Zoltán.

A műsornak a zeneszámokkal kiegészített változata a Civil Rádióban, az interneten hallgatható meg. A videó elején levő technikai hibáért Tóth Zoltán a felelős. Elnézést kérek.

Szólj hozzá!

Címkék: videó Civil Rádió Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin 2023 Magyarország Szerelem folytatása...

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr7018106868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása