2023.11.29.
17:41

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Spiró György: Júlia

Spiró György: Júlia

A Civil Rádió Olvasóköre 2023. márciusában egy új műsorsorozatot indított, amelynek címe: A szerelem folytatása a szeretet vagy a gyűlölet?! A műsor címét Spiró György 1987-ben írt „Így tesszük mi” c. musical szövegkönyvében olvastuk, és ezt tettük meg mottónak. A műsorsorozat interjúiban már beszélgettünk katolikus, református, zsidó vallás szakértőkkel, pszichológusokkal, művészekkel a szerelem, a szeretet és a gyűlölet fogalmaihoz kapcsolódó gondolataikról, alkotásaikról. Mai vendégünk Spiró György író, aki Shakespeare: Rómeó és Júlia c. drámájából Júlia alakját elemzi a mai kor szemüvegén keresztül. Műsorvezető Tóth Zoltán, szerkesztő Kiss Katalin.

Szólj hozzá!

Címkék: videó filmszínházirodalom Civil Rádió olvasókör Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin 2023 Magyarország Szerelem folytatása...

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr9818270155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása