2020.04.11.
15:56

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Spiró György: Az imposztor

Budaörsi Távolvasó Kör: 

Meghívó

a Budaörsi Távolvasó Körbe

2020. április 15. szerda 17 órakor az interneten találkozunk

 

Kedves Olvasóköri tagok és jövőbeni Olvasóköri tagok!

Olvasókörünk célja, hogy a művészeti élményeket megosszuk egymás között. A járvány idején nincs lehetőségünk arra, hogy személyesen találkozzunk Budaörsön a PostArt-ban, de találkozhatunk virtuálisan az interneten.

Az ötlet két tagtársunktól származik – Kutasi Éva és Nagyváradi Szűcs Mihály – akik e-mailban küldtek linkeket, hogy művészi produkciókat nézzünk meg otthon az elzártságunk idején, magánosan a számítógépünkön vagy okos telefonunkon. A színházi, operaházi, mozi, koncert élményeket továbbra is egyénileg nézzük meg, az élményeket azonban megoszthatjuk egymás között egy blogon vagy facebookon. (Tudom, hogy nem mindenki kedveli a facebookot, azonban a blogomon az olvasóköri fényképekből készült videót általában mindenki megnézi.) Javaslatom a következő:

A mai napon, 2020. április 11-én, szombaton, elküldök mindenkinek egy linket, amely alatt megnézhető egy művészeti alkotás. A mai „műsor” Spiró György Az imposztor c. drámája. A húsvéti ünnepek alatt mindenki megnézheti a színielőadást.

2020. április 15-én, szerdán, 17 órakor a blogomra vagy a facebook oldalamra ráteheti mindenki a véleményét, az észrevételét, az elemzését Spiró György művéről. A hozzászólásokat mindenki látni fogja, aki abban az időben a blogomon vagy facebook oldalamon tartózkodik, sőt egymás hozzászólásaihoz is lehet véleményt, észrevételt fűzni.

Mielőtt rendszeressé tennénk a járvány idejére a Budaörsi Távolvasó Kört, szeretném a véleményeteket kérni a javaslatról.

Az első (kísérleti) műsor https://tothzoltan.blog.hu/9999/12/31/spiro_gyorgy_az_imposztor

Kommentárt a Komment gombra klikkelve lehet írni.

Bizonyára a részemről lesznek technikai hibák, de ezeket gyorsan kijavítom, ha kapok értesítést róla.

Várjuk a szíves választ: Katalin és Zoltán

4 komment

Címkék: Budaörs filmszínházirodalom olvasókör Távolvasó Kör

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr1715604722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kora.zsuzsa 2020.04.15. 18:09:07

Évi! Köszi szépen, ez is milyen jó lehetősség!
süti beállítások módosítása