2019.04.13.
20:27

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Cigány Képviselők Akadémiája

2019 márciusában és áprilásában egy-egy alkalommal előadást és konzultációt tartottam a választások témakörében a Cigány Képviselők és Szószólók Akadémiáján. A felkérést Berki Judittól kaptam, aki a lelke, a motorja szervezésnek. A Nógrád megyei oktatási és konzultációs program kiterjed sok városra és községre. Az egész napos rendezvénynek számomra is több tanulsága volt: testközelből kell az elméleti, az országos problémákat megismerni! Köszönöm az Akadémia hallgatóinak, hogy saját kezdeményezésükre szavazatszámláló bizottsági tagnak jelentkeznek! A pártok sokat tanulhatnak a Cigány Akadémia aktivistáitól: ajtóról-ajtóra kell a kampányt szervezni! (Fotó: Tamás)

komment

Címkék: demokrácia kormánypárt elsőválasztók Európai Unió magyar választások története nemzetközi megfigyelés Heti betevő 2019 Európai Parlamenti választás 2019 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr2814762548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása