2024.02.13.
16:01

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Európai Unió külpolitikája: Ara-Kovács Attila EP képviselő

Ara-Kovács Attila az Európai Unió Parlamentjének egyik magyar képviselője, a DK színeiben. Tagja az EP Külügyi és Biztonságpolitikai Bizottságának, amely a katonai, titkosszolgálati és külügyi kérdéseivel foglalkozik. Az Európai Unió főtárgyalója a hivatalos elnevezése az EU külügyminiszterének. Hogyan alakul ki az EU külpolitikája, mekkora szerepe van benne a tagállamoknak? Az Egyesült Államok, Oroszország és Kína áll az EU külpolitikájának a fókuszában? Afrika a jövő kontinense? Változatlanul a „két állam” elve az izraeli-palesztin konfliktus a békés rendezés célja? Indul-e Ara-Kovács Attila a 2024. június 9-ei EP választáson ismét? A kérdéseket Tóth Zoltán szerkesztő-műsorvezető fogalmazta meg.

Szólj hozzá!

Címkék: videó demokrácia Európai Unió Civil Rádió Ara-Kovács Attila Budaörsi Olvasókör 2024 európai parlament és magyar önkormányzati választások és magyar 2024 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr7618325193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása