2014.05.12.
09:33

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A legprecízebb szakácsok Budaörsön

img_3509_1399879994.JPG_3648x2736

Budaörsi főzőverseny 2014. május 10.

Budaörsön a Jókai Művelődési Központ harmadik alkalommal rendezte meg a főzőversenyt. 2012-ben még szerényebb keretek között, 2013-ban már népesebb csapatokkal, 2014-re telt házzal indult a verseny. Az emelkedő színvonalat a zsűriben is tartották, mert Buday Péter bírálta el – humorral –az ételek minőségét. Minden csapat nyert a személyre szabott kategóriában. A mi csapatunk, a Petőfi Sándor – Ady Endre utcai csapat a „legprecízebb szakácsok” kitüntető címet nyerte el, és egy pompás zsálya-bokor volt a jutalom. Az egyszemélyes zsűri bírálata szerint a „legprecízebb szakácsok” címet az étel minősége mellett a terítés, a körítés és az írásban is kiosztott recept is indokolta. Külön kiemelést kapott Buday Pétertől az étel Budaörshöz kapcsoló történetének a bemutatása.

Íme a recept:

http://tothzoltan.blog.hu/2014/05/01/budaorsi_csirkepaprikas_leves

 

Szólj hozzá!

Címkék: szakácskönyv életrajz Budaörs 2014 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr606154921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása