2013.12.31.
15:05

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Közös lista és közös egyéni jelöltek 2014-re!

 Boldog Új Évet kívánok 2014-re minden kedves Olvasómnak!

 2014 a választások éve: országgyűlési, európai parlamenti és önkormányzati választásokra is sor kerül.

 Az országgyűlési választásokra kívánok minden olvasómnak egy közös listát a jobbcentrumtól a baloldalig, és ugyanezen pártok, civil szervezetek és függetlenek támogatásával a 106 egyéni választókerületben közös jelöltet.

Tisztelettel: Tóth Zoltán

 

2 komment

Címkék: választás demokrácia pártok határon túli magyarok elsőválasztók MSZP Bajnai Bokros 2014 Magyarország Ünnepek Együtt 2014 Kuncze Szabadság és Reform Intézet Szabadelvű Polgárok Egyesülete Demokratikus Koalíció Modern Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr945718953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bertalan Fazekas 2013.12.31. 17:59:29

Tehát ott tartottunk, hogy pártokra szükség van, mint tömegszervezetre, de most úgy érzem nem aktuális az elsővonalas jelenlétük. Ezért az a véleményem,hogy a cimkék alatti listán szereplő szervezetek egyezzenek meg egy független szakértő személyeket tartalmazó listában a már kialakitott kormányprogram alapján és igy nekimenni a választásoknak és a következő kormányzási ciklusnak.Ha minden jól alakul a várt eredmények teljesülése esetén a pártok kiheverik, visszaszerzik az eddig elvesztett vonzerejüket és a következő választásokon már esetleg önállóan indulhatnak. Sikerük esetén ügyelniük kell arra, hogy ha a párt megszállja, rátelepül az államra, akkor ott pártállam alakul ki, viszont, ha az állam sajátít ki magának egy pártot és csak azt favorizálja abból állampárt lesz. Egyik verzió sem jó mert nem fedi le az egész társadalmat, nem képviseli minden réteg érdekeit. Tudomásul kell venni, hogy a párt ideológiai alapokon létrejövő szervezet némi szakmai műhelymunkával, a kormányzás az ország vezetése SZAKMUNKA szakmai tevékenység némi ideológiával szinezve. A gazdaságnak megvannak a maga törvényszerüségei ami mentén ő működik ,túl sok politikával keverve a gépezet leáll, /ezt látjuk most/ Tehát adjunk egy esetleg két ciklust egy független szakértő kormánynak. legyen ez egy Össznépi Társadalmi Kiegyezés amely a nyilvános megállapodás / kormányprogram / alapján feltétel nélkül támogatja a kormányt. A mintául szolgáló személyekre már néhány helyen tettem javaslatot.

Dr. Tóth Zoltán 2013.12.31. 18:42:55

@Bertalan Fazekas: Teljes egészében egyetértek azzal, hogy a kormányzati tevékenységnek elemi része a szaktevékenység, amely nem függ pártpolitikától. Az elmúlt 20 évben egyre csökkenő arányban része a a szaktevékenység a kormányzati és önkormányzati munkának. A hozzá nem értő politikusok uralják el a terepet, amelynek a közösség látja kárát. Eze a folymaton a szavzatok erejével tudunk változtatni. Boldog Új Évet kívánok!
süti beállítások módosítása