2013.07.08.
22:41

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Halottakkal levelez a jelenlegi kormány?!

 Aláírásgyűjtést folytatott a jelenlegi kormánypárt a lakosság körében, hogy a rezsidíj csökkentését támogassák. A jelenlegi kormánypárt által nyilvánosságra hozott adatok szerint több mint 2 millió támogató aláírást sikerült összegyűjteniük a jelenlegi kormánypárt aktivistáinak. Az aláírások hitelességét és számosságát senki nem ellenőrizhette.

Az aláírók köszönő levelet kaptak az aláírásukért. Ugyanakkor tiltakozó levelek jelentek meg a nyilvánosság előtt sok család részéről, hogy elhunyt családtagjuk – akik már régebben elhunytak – is kapott köszönő levelet a rezsidíj csökkentésének az aláírásáért.

A halottak is aláírnak? Ezt már ismerjük Gogol Holt lelkek c. kisregényéből. Ezek szerint a módszer feltámadt!

És kit hibáztat a jelenlegi kormánypárt tagja az elismert hibáért? A népesség-nyilvántartást végző államigazgatási hivatalt!

1.       Ezek szerint a jelenlegi kormánypárt az aláírásgyűjtést – állampárthoz hasonló módon - egy államigazgatási hivatallal végeztette?

2.       Az aláírások gyűjtésének az eredménye a kubatovi listát gazdagította, és most ebből küldték ki a köszönő leveleket – államköltségen?

A halottak hozzátartozóitól egy kormánypárti versenyző bocsánatot kért Kálmán Olga műsorában. A versenyző hozzátette: 2 millió támogató esetén elenyésző az adminisztratív hiba.

És a törvénysértésről egy szót sem ejtett.

Nagyon sokan kell elmennünk szavazni az ilyen versenyzők ellen, hogy ne legyen jelentősége az elcsalt szavazatok mennyiségének! A 2014. évi választáson a névjegyzékben újra szerepelnek a rezsicsökkentést megköszönő halottak?

 

3 komment

Címkék: választás demokrácia pártok kormánypárt OVB jóállam 2014 Magyarország nemzetközi megfigyelés

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr115396884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oldkarak 2013.07.09. 09:37:28

Hoopsz! Ha nem jó a népességnyilvántartó, akkor kell a regisztráció? Ez is egy logikus következtetés. Persze szokás szerint a fidesz a kellemetlen dolgokról nem nyilatkozik, erről sem fog. Mármint, arról, hogy a népességnyilvántartást használta a levelezgetéshez. Az is lehet, hogy az előző orbán kormány idején leszívott apeh adatbázist használták? Azóta bizony sokan meghallhattak. Vagy épp a választásokra kikért (megvásárolt?) névjegyzéket használták? Igaz viszont, hogy olyan panasz is volt, hogy 6 évvel ezelőtt elhúnyt személy kapott köszönő levelet. Akárhonnan is nézzük a fidesz törvénytelenül és szemtelenül visszaél az emberek személyes adataival, ráadásul immár milliárdokat elköltött a propagandalevelezésre.

Dr. Tóth Zoltán 2013.07.10. 01:22:46

@oldkarak: Az észrevételének a részletei hozzártésről tanuskodnak. Köszönöm!

oldkarak 2013.07.10. 11:24:08

@Dr. Tóth Zoltán: munkatársak voltunk anno (én egy megyénél informatiq) :)
süti beállítások módosítása