2013.05.02.
23:02

Írta: Dr. Tóth Zoltán

UPC szolgáltatás olyan mint a jelenlegi kormány tevékenysége: elégtelen

product_img_0000050749_th_600_1_1367528467.jpg_320x291

 Tombol a vihar. Nézném a tv-t.

 „Nincsen jel. Ellenőrizze a beltéri egység hátoldalán, hogy csatlakozók helyesen vannak e beillesztve?” – írja UPC a képernyőre.

 Nagyon szeretném nézni a tv-t, de megértem, hogy a vihar miatt nem lehet. Viszont a tv felirata arra buzdít, hogy legyek hülye : ellenőrizzem a belső csatlakozás helyességét! És ne tudjak arról, hogy odakint vihar van!

 A UPC, mint szolgáltató ugyanolyan, mint a politikai pártok: hülyére vesz engem, aki kemény (puha) forintokat fizetek nekik a szolgáltatásért. A UPC-nek azért fizetek, hogy televíziós  műsorokat nézhessek, a pártoknak, mint adófizetők pénzén élvezkedőknek , azért fizetek, hogy az adómat tisztességesen osszák el az állami feladatok és a társadalmi csoportok között.

 A UPC és a jelenlegi kormány az egy-húron pendülő társaság: a pénzemet elveszi, de a szolgáltatás „egy országos méretű nokedli!”, ahogy a gimnáziumi osztályfőnöm az Eötvösben minősítette a bénákat.

 A társadalmi hatást kiváltó országos szervezetek vezetői személyükben jól élnek, viszont az emberek sem a tv-t nem nézhetik, ha esik az eső, sem a politikai döntések hasznait nem élvezhetik, ha nem tagjai a kormánypártnak.

 Lassan megérjük, hogy a UPC lesz a kormány, mert a kormánypártok személyesen bevásárolják magukat a földek, a trafikok, a borok, a tokajik, a kövek, a biztosítások, az autóbisznisz, a bankok  érdekeltségei, az oktatási és egészségügyi vezetői állások, a kormányhivatalok, az önkormányzati hivatalnokai közé.

 A határ a csillagos ég? Sic itur ad astra? Hol van a UPC a csillagokban?

 Pokolra jutnak. És minket is pokolra visznek.

 A kormánnyal együtt.

 

komment

Címkék: demokrácia Európai Unió 2014 Magyarország fogyasztó védd magad! ... és ez nem vicc!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr695263098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása