2013.03.15.
17:10

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A katasztrófát védjük vagy ellene védekezünk?!

2013. március 15-én elmaradtak az állami, az ellenzéki és az önkormányzati rendezvények a katasztrofális időjárás miatt. Ünnepséget így közösen nem lehet tartani. A feleségemmel ülünk a szobában és a kertünkben félméteres a hó. Enni és innivaló van itthon, közlekednünk nem kell, így kellemes melegből nézzük a havat és a havat kavaró szelet. Együtt érzünk azokkal a tízezrekkel (?), akik az autópályák és utak foglyai a hóban. Drukkolunk a katasztrófavédelem munkatársainak, akik mentik az emberi életeket. Kinézünk az ablakon, amikor a mentő helikopter húz el a városunk felett. SMS-t küldünk barátainknak, akik 2 kisgyerekkel ülnek az autójukban már 23 órája. SMS-t kapunk barátainktól, hogy ne hívjuk őket mobilon, mert akkumulátor lemerülőben van, és nincs töltőjük. Majd újabb értesítést kapunk, hogy a mögöttük 5. helyen állóktól kaptak töltőt, így a mobil OK, és adtak nekik vizet, mert ők 50 km-t akartak autózni, így nem tettek vízzel telt dézsát a csomagtartóba. Az új hír az, hogy a városunkba vezető utakat a rendőrség lezárta, átmenő forgalom nincs. Belépés városba csak lakcímkártyával. 24 óra után már működik a katasztrófavédelmi rendszer.

Jobban működne, ha a nevét megváltoztatnák az illetékesek „katasztrófa elleni védelem”-re?!

Drukkolunk a barátainknak, az ismeretlennek, akik a hóban ülnek, és drukkolunk a katasztrófa ellen védekező embereknek!

Nem a katasztrófát kell védeni, hanem ellene kell védekezni! Nem, nem és nem. A nevet nem lehet megváltoztatni, mert politikusok a keresztapák. JAAAAA!

http://www.katasztrofavedelem.hu/

 

Szólj hozzá!

Címkék: pártok Budaörs jóállam 2014 Magyarország fogyasztó védd magad!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr125136552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása