2023.11.22.
18:54

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Miért szeretnek egyes férfiak focimeccsre járni?

Miért szeretnek egyes férfiak focimecsre járni?

Állítólag a magyar nemzet lovas nép kétezer éve és a férfiak száz éve focimeccsre járnak. Mind a két állítás történelemhamisítás. Saját lova csak a gazdag embereknek volt (törpe kisebbség), a kalandozások „diadalos” időszakában (ezer évvel ezelőtt) a katonák a gazdagok lován ültek és nyilaztak hátra. (Kb. összesen 30 ezer harcos.) Évente egyszer-kétszer „kalandoztak”, magyarán raboltak más népektől. A jelenlegi focimeccs látogatóinak a számáról már konkrétabb adatokkal rendelkezünk: a 9 milliós magyar népességből hetenként 10-20 ezer férfi vesz részt focimeccsen, amely létszám ugyanabból a kb. 25 ezer főből kerül ki. (Ebbe már beleszámoltuk az évi egy-két alkalmat is, amikor a legnagyobb stadion zsúfolva van.) Őrületes számot kapunk: a lakosság 0,27% szurkol hetenként focimeccsen! (Hasonló számokat kapunk, ha a világ menő focimeccsein résztvevő szurkolók számát vetjük össze a lakosság számával.)

Van józan gondolkodású ember, aki a magyar állam költségvetésből 1500 milliárd forintot költene a lakosság 0,27%-ának a szórakozásra? Ráadásul úgy, hogy néhány ezer ember (sportvezetők, politikusok, standiont építő vállalkozók, a létesítményeket és a focistákat kiszolgáló személyzet, utolsó sorban a focisták) viszik el a tejfölt, a nézők többsége még fizet is a szórakozásért?!

És a magyar média hinti az igét és a magyar társadalom kajolja a dumát! Újra feltámad a magyar futball! Puskás szelleme járja be a magyar népet!

Két ember nevéhez köthető ez a magyar foci őrület: Rákosi és Orbán. Ők azok, akik a focit a magyar nép opiumává tették: állami pénzekből finanszírozták a focit (minden környűállásal együtt), és felkeltették a nép lelkesedését. Azonban Orbán már túltett Rákosin: a felsőpapságot is becselezte a fociba. Stadiont és focicsapatot is kaptak, tehát Isten áldásával költik a közpénzt a saját hobbijukra.

Miért szeret a magyar férfiak törpe kisebbsége focimeccsre járni?

1.     a focimeccs alkalmából nem kell otthon lenni (otthon várják a ház urát tiszta lakással, meleg étellel, stb.

2.     kiüvölthetik magukból a munkahelyen, a családban, a közlekedésben begyűjtött feszültséget,

3.     falka (magyar, csapat, farkas) érzelmeiket kitombolhatják,

4.     minden vélemény szakértői állásfoglalás,

5.     nem kell gondolkodni semmiről, mert sodor ár magával,

6.     jó levegőn vannak és fűt az alkohol.

Miért nem szeret a magyar lakosság döntő többsége focimeccsre járni? Döntse el az olvasó maga.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: Nevessünk 2023 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr8618264849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása