2023.01.20.
19:16

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A magyarság már világnemzet

„A magyarság már világnemzet”[i]

„A magyarság már világnemzet” tudtuk meg a magyarság hírharsonájából. A sületlenségről tudósító kormányzati szolgaújság szép és lelkes cikkben adja a magyarság tudtára, hogy minden fronton győzelmeket arat a magyarság! A világ legtöbb országában lelkesen támogatja a magyar kormányt a helyi magyarság. Nagyon köszönjük, hogy egy magyarkodó és a magyarság világnemzetségét éltető újság mindenki tudtára adja, hogy a magyarság már világnemzet!

A kocsmai hőzöngés szintjét sikerült kormányzati szintre emelni. Ehhez gratulálunk! A királyi televízió máris átvette a stílust és a német focibajnokságban szereplő egyes magyarok (pl. Krumpli Jenő) győzelméről tudósít, amelyben Krumpli Jenő csapatának nevezi a német csapatot, a német csapat nevének megemlítése nélkül.

Szerény javaslatok „A magyarság már világnemzet” program továbbfejlesztésére: a magyarság a vezetője az európai nemzeteknek!; a magyarság a világ vezető ereje!; megindultak Nyugat-Európából a migránsok Magyarországra munkát vállalni; az USA-ból milliós hullámban jönnek haza magyarok építeni Magyarországot.

Sic itur ad astra!

 

Szólj hozzá!

Címkék: jogállamiság jóállam 2023 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr9118030836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása