2023.01.17.
13:48

Írta: Dr. Tóth Zoltán

97 %-os győzelem!

97 %-os győzelem!

A gazdasági növekedés töretlenül halad! Az infláció egyszámjegyű lesz! A külföldi működőtőke behozatal egyre növekszik! A szabad sajtó egységesen hirdeti minden nap a jelenlegi kormány új és új győzelmeit. A nemzeti konzultáció most hozott újabb magyar sikert a kormánynak! 97 %-os győzelmet aratott a magyarok kormánya mindenek felett! Ahány kérdés, annyi GYŐZELEM!

A nemzeti konzultációnak nincsenek szabályai, nem tudni, hogy kik és hogyan számolják össze a szavazatokat; nem lehet összehasonlítani a kiküldött és visszaérkezett postai borítékok számát; senki nem ellenőrizheti a közzétett adatok hitelességét. Így persze nagyon könnyű győzni. Állítólag a 8 millió választópolgárból 1,4 millió szavazó a magyar kormányt (és titokban az orosz háborút) támogatja, továbbá a magyarok elutasítanak mindent, ami Brüsszelből jön (kivéve a pénzt).

A nagy sikerre való tekintettel a jelenlegi kormány új (titkos) határozatot hozott: célprémiumot tűzött ki a következő nemzeti konzultáció előkészítőinek és lebonyolítóinak: 100 %-ra fel!

Szólj hozzá!

Címkék: jóállam 2023 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr7718028126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása