2022.12.13.
21:36

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Fizetett örömködők Katarban

Fizetett örömködők

Véget ér a foci Tv terror „világbajnokság” címen. Helyette, majd, aki akar magyar focit nézni, annak nincs problémája, mert az állami/kormánypárti Tv közvetíti az adófizetők pénzén a minden mérték alatti labdakergetőket, akik havi milliós fizetésért alibi focit imitálnak.

Katarban a „világbajnokságban” résztvevő csapatok először befizették a FIFA-nak a részvételi díjat, majd a repülőjegyet a külön gépre, a szállodai ellátásra, és vitték magukkal a 100 fős kiszolgáló hivatalos csapatot (pszichológusok, masszőrök, szakácsok, mancikák, sofőrök, biztonsági emberek, sajtósok, kormányzati altényezők, stb.)

A legfontosabb kísérő drukker csapat azonban az állami/szövetségi pénzen utazó vezérdrukker és 100-200 fős drukker/éljenző csapat volt, amelyet az állami tv társaságok előre bekötöttek a a tv kamerákat üzemeltető helyi vállalkozó csapatba: mindig mutassák őket, amikor esemény van a foci meccsen. A „hivatásos éljenző” csapatok mindig szerepelnek/tek a képernyőn: Kifestett arcok, gyerekek, kurvák, nemzeti jelképek, doboló őrültek, kretén álarcok. És a tv kamerák sorra mutatták ezeket a fizetett magamutogatókat, miközben a túlfizetett focisták kergették a labdát.

El ne feledkezzünk a kormányzati tényezőkről, akik lesüllyedtek a fizetett örömködők szintjére. A VIP páholyba terpeszkedtek, és drukkoltak a „saját” csapatnak. Ezek a VIP páholyban tapsolók, saját népüket nyomorgatják.

Mi, az emberek, nem tapsolunk a VIP páholynak, sőt!

 

Szólj hozzá!

Címkék: kormánypárt jóállam Budaörsi Olvasókör 2022 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr8618001526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása