2021.11.07.
18:01

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kultúremberek és egyenjogúak

A bevásrlóközpont1-ben előttünk halad egy pár. Az alaptörvény szerint – láthatólag - apa és anya (férfi és nő a gyengébbek kedvéért). Az egyik azt mondja: látod ott a sarkon azokat a buzikat? A másik válaszol: nem buzi, hanem leszbikus! Megállnak egy hűtőpultnál, kikerüljük őket, és kivesszük a fagyasztott zöldborsót. Mire a már mögöttünk levők közül az egyik rátör hátulról a feleségemre és vadul kitépi a kezéből a borsós-zacskót, majd engem is félrelökve halad tovább a maga „igaz” útján.

A bevásárlóközpont2-ben előttünk halad egy pár. Az alaptörvény szerint – láthatólag – nem lehetnek anya és apa. (Mind a kettő uniszexben, nem találgatjuk, hogy két fiú vagy két lány.) Békésen haladunk a csomagolt húsok felé, de visszafordulnak, és minket félresodorva a pulttól, keresik a maguk a húsát.

Alaptörvény ide vagy oda, a kultúrember megismerszik már a bevásárlóközpontban is. Azoknak kell ilyen-olyan alaptörvény, akik a bevásárlóközpont pultjánál is magasabb-rendűnek érzik magukat.

1 komment

Címkék: demokrácia Diktatúra 2021 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr7916748748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnightcoder2 2021.11.08. 19:22:04

Kis hazánkban már Hofi idejében is kettõ volt az egy fõre esõ bunkók száma, és azóta a helyzet sokat romlott. És ez szerintem nemigen függ az illetõ szexuális irányultságától: egy random ember akivel találkozol jó eséllyel bunkó lesz. Elég körbenézni egy random pesti utcán: kutyaszar hátán szemét némi kutya / emberhúggyal meglocsolva. Ennyi buzi azért nincs.
süti beállítások módosítása