2020.04.22.
18:17

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Az üres stadion

Mentsük meg a magyar futballt!

A korona vírus járvány végveszélybe sodorja a magyar futballt! A jelenlegi kormányzat le akarja rombolni a magyarság évtizedes sikerét, amelyet a magyar futball Magyarországon és a szomszédos országok magyarok lakta területein a MAGYAR FUTBALLISTÁK elértek.

Vegyük számba azokat a nemzeti lelket melengető eredményeket, amelyeket a magyar futballisták elértek:

Új stadionokat építettek – saját kezűleg – a nemzeti egészség megőrzéséért még a járvány előtt.

A vállatokat rábeszélték, hogy ne adót fizessenek az államnak, amely azután elherdálja oktatásra, egészségügyre vagy más antiszociális célra, hanem közvetlenül az arra érdemesült futball egyesületeknek utalják át a pénzt, amelyen majd a futballisták igazságosan megosztoznak az edzőkkel és futballbárókkal.

Megbeszélték a NAV-val, hogy a futballistáknak havi 500 000 Ft alatt nem kell jövedelemadót fizetni, mert az méltánytalan volna az érdemdúsakhoz.

A futball akadémiák soha nem látott nemzetközi sikereket értek el a magyar focisták külföldi egzisztenciájának és hosszútávú pályafutásának a megteremtésében, és a kettős adózás elkerülése céljából sem Magyarországon, sem külföldön már nem kell adót fizetniük!

A futball mérkőzések átlagos nézőszáma radikálisan emelkedik, már eléri a meccsenkénti 3.300 fős átlagot. (A legkisebb létszám 189 fő volt.) Tegyük hozzá azokat a milliókat, akik a királyi televízióban gyönyörködhetnek a magyar futballisták erényeiben: gyors és pontos passzok, távoli és erős kapura lövések, szemkápráztató cselek, látványos gólok!

Mindezek alapján a MAGYAR NÉP egy emberként áll a hős magyar futballisták mögött, akik a járvány idején is erejüket megfeszítve edzenek az egyesülettől kapott lakásban és autóznak az ingyért kapott autóban a haza nagyobb üdvére.

Védjük meg a magyar futballistákat a kormányzat ármányos és titkos tervétől, hogy esetleg csökkentik az aranylábú fiúk fizetését! Ugye senki nem akarja látni leomolva a lelki támaszát a magyar népnek, amelyet a MAGYAR FUTBALLISTÁK nyújtanak nap mint nap, hétről hétre, hónapról hónapra, évről évre!

Mi lelkes szurkolók javasoljuk a kormányzatnak, hogy a magyar nép minden tagja – beleértve az újszülötteket is – fizessen rendszeres havi támogatást annak a futballistának, akit számára a kormányzat kijelöl. Az évi 12 havi támogatás után mindenki köteles egy 13. havi támogatást is átutalni a számára kijelölt futballistának karácsony előtti ajándéknak. A havi támogatás összege fordítottan arányos az egyén jövedelmével: a legkevesebbet a gazdagok, a legtöbbet a szegények kötelesek fizetni. (Ez így van a kormány minden intézkedésénél is.) Az egyéni befizetők között futball mérkőzésre szóló jegyeket sorsol ki, az erre a célra felállított kormányzati albizottság.

Töltsük meg a stadionokat a kisorsolt ingyen jegyekkel!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr2415632522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2020.04.24. 07:57:12

Oké. Nem védem a mai gyakorlatot, csak megjegyzem, hogy Magyarországon nagyjából 1948-tól a vállalatok finanszírozzák (szponzorálják) a versenysportot. A sportcsarnokokat és futballpályákat is állami pénzekből építették. Csak ma már nem Ganz-Mávag, vagy BKV-Előre a sportklub neve, amik sportszakosztályokat működtettek ezeknek a cégeknek a pénzéből.

Régen az első osztályba sorolt (országos bajnokságban résztvevő) versenyzők és a válogatottak a finanszírozó cégtől kaptak állást és munkabért, amit kiegészített versenyzési és győzelmi prémium. Természetesen a munkahelyre nem kellett bejárniuk, onnan postán kapták a fizetésüket. Amit biztosan tudok, pl. Varga Zoltán az FTC labdarúgója a Közvágóhídnak volt a dolgozója és ezért havi 1600 forintot kapott postán. Ezen felül kapott meccsenként és szerzett gólonként külön pénzt, plusz a válogatott tagságáért prémiumot. Ezeket mind közpénzekből fizetve.

Mára ezt sokan elfelejtették.
süti beállítások módosítása