2020.04.15.
08:38

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Budaörsi Olvasókörnek: technikai segítség

Kedves Olvasóköri Tagok!

2020. április 15-én, szerdán, 17 órától az interneten olvasókört tartunk. Javasolom, hogy előtte nézd meg a Facebook-on Spiró György Az imposztor c. drámáját az alábbi linken:

https://www.facebook.com/dr.toth.zoltan

Ezen belül keresd meg az április 12-ei bejegyzést, amely a Budaörsi Olvasókör korona idején címet viseli és az előadásból egy fénykép szerepel alatta. Ha klikkelsz a fénykép alatt vastag betűvel írt Spiró György-re, akkor az internet önmagától átvisz Tóth Zoltán blogjára, ahol megnézheted az 1986-ban készült előadást Major Tamás főszereplésével.

Ha nem sikerült a Facebook-ról átlépni a blogra, vagy nincs Facebook oldalad, akkor az internetes keresőbe ezt a linket másod be:

https://tothzoltan.blog.hu/2020/04/11/spiro_gyorgy_az_imposztor

(Ha nem vagy még regisztrálva a blogon, akkor regisztrálnod is szükséges!)

Egy 1986-os előadás rögzítése természetesen gyengébb minőségű, mint amihez manapság már szokva vagyunk. Akkor alternatív módon megnézheted egy tatabányi felvételről is, amely jobb minőségű, de nem Major Tamás játsza a főszerepet. Az alternatív linket Kiss Károly küldte el nekünk:

https://www.youtube.com/watch?v=5wKFkMOt_kc&t=254s

Ha sikerült a Spiró darabot megnézni (2 óra 20 perc), akkor véleményedet, észrevételeidet megoszthatod az olvasókör azon tagjaival, akik a blogot nézik.

Írni akkor tudsz az olvasókör tagjainak, ha a lefelé haladsz a képernyőn mindaddig, amíg el nem éred a KOMMENTEK c. részt, és alatta levő „Hozzászólás írása” keretes mezőben írhatsz úgy, hogy mindenki olvashatja, többek között Spiró György is, aki bekapcsolódik a csetelésbe/beszélgetésbe.

Ha technikai problémád van, vagy hibát találsz, akkor hívjál fel: 0630 9 64 66 77

Jó munkát és szórakozást!

Szólj hozzá!

Címkék: vírus Budaörs filmszínházirodalom Budaörsi Olvasókör 2020 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr4815614010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása