2019.09.25.
16:32

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Rádió Bézs: Nem kell mindig kaviár!

A kémek még főzni is tudnak! A „Nem kell mindig kaviár” c. 1981-ben készült német kém filmsorozat poénja mindig egy főzés, egy recept, amelynek megevése közben lépre csalják az áldozatot. A mai műsorunk fő helyszíne Portugália, amely állam a II. világháború alatt végig semleges maradt, így nyüzsöktek területén a háborús felek kémjei. Thomas Lieven kém és szakács három titkosszolgálatnak is dolgozik és mindig főz valami finomat. 1940-es slágereket hallgathatunk főzés közben. A műsor végén magyar előadók francia sanzonokat énekelnek - lazításként.

A Rádió Bézs Mit főzzek? - Válassz! c. műsorát Tóth Zoltán készíti. A 2019. szeptember 27-én, pénteken 13-14 óra között hallgatható résznek a címe: Nem kell mindig kaviár! Élő adás az interneten https://www.radiobezs.hu/radiobezs/rolunk

A filmsorozat magyarra szinkronizált első részét itt nézheted meg

 https://www.youtube.com/watch?v=J7P0K7ZD1Sg

Szólj hozzá!

Címkék: Rádió Bézs 2019 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr515171384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása