2016.01.19.
10:30

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Rádió Bézs, kedden 13 órakor

Mai műsorunkban a Rádió Bézsben, egy Földközi tengeri körutat teszünk Olaszország, Görögország és Izrael tengerparti városaiban és szigetein. Róma, Genova, Athén, Rodosz, Haifa, Jeruzsálem, Kréta a képzeletbeli utazásunk útvonala.

Főszakácsunk, Buday Péter a stúdiónkban így kiáltott fel: Miskolci kocsonya! Hallgatóink főzték rovatunkban Katalin tintahalas rizottót készít. A Heti Betevő Egyesület képviseletében 130 adag fasírtot főztem a szegény családoknak. Benke László, olimpiai bajnok szakács bejglit süt az elnöknek. Nemzetközi tudósítónk Trembacz Éva Zsuzsa Boszniából süteményekről tudósít minket. József takarékosan finom ételt készít a Rádió Bézs hallgatóinak. A Motiváció Alapítvány mozgássérült vendégeinek könnyű ételekből állítottam össze egy menüt.

 

 http://www.radiobezs.hu/radiobezs/radiobezs.main.page   

 

komment

Címkék: szakácskönyv Rádió Bézs 2016 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr28285260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása