Mai műsorunkban a Rádió Bézsben, egy Földközi tengeri körutat teszünk Olaszország, Görögország és Izrael tengerparti városaiban és szigetein. Róma, Genova, Athén, Rodosz, Haifa, Jeruzsálem, Kréta a képzeletbeli utazásunk útvonala.
Főszakácsunk, Buday Péter a stúdiónkban így kiáltott fel: Miskolci kocsonya! Hallgatóink főzték rovatunkban Katalin tintahalas rizottót készít. A Heti Betevő Egyesület képviseletében 130 adag fasírtot főztem a szegény családoknak. Benke László, olimpiai bajnok szakács bejglit süt az elnöknek. Nemzetközi tudósítónk Trembacz Éva Zsuzsa Boszniából süteményekről tudósít minket. József takarékosan finom ételt készít a Rádió Bézs hallgatóinak. A Motiváció Alapítvány mozgássérült vendégeinek könnyű ételekből állítottam össze egy menüt.
http://www.radiobezs.hu/radiobezs/radiobezs.main.page