2015.10.20.
20:40

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Tévedésben az Origo.hu

Zubor Zalán, az Origo.hu újságírója részt vett a Republikon Intézet rendezvényén 2015. október 19-én, hétfőn, a Mozsár kávéházban. A Zubor Zalán által készített tudósítás itt olvasható:

http://www.origo.hu/itthon/20151020-republikon-intezet-elovalasztas-mszp-egyutt-dk-liberalisok-tamogatnak-ellenzeki-politikusok.html

A rendezvény nyilvános volt, és 5 párt képviselője is megjelent az előválasztás intézményéről szóló vitán, amelyen a Republikon Intézet által készített és a honlapjukon is szereplő anyagot vitatták meg:

http://republikon.hu/esemenyek/151019-elovalasztas.aspx

Az Origo.hu tudósításával szöges ellentétben a Republikon Intézet anyagát Tóth Csaba mutatta be. Kétségkívül én is Tóth vagyok, de Zoltán, és én a Szalay kör tagja vagyok, mint ez a vitában el is hangzott. 2012. februárja óta foglalkozom választási szakértőként az előválasztás intézményével:

http://tothzoltan.blog.hu/2012/02/06/bejegyzes_url_cime_1398 .

Az előválasztás témájában igen sokat publikáltam, összesen 134 különböző terjedelmű és műfajú írást:

http://tothzoltan.blog.hu/tags/el%C5%91v%C3%A1laszt%C3%A1s .

Indokolt, hogy Zubor Zalán, nyilvánosan kérjen bocsánatot Tóth Csabától, hogy nem tüntette fel a nevét a nekem tulajdonított idézetekre. A tévedésről a nyilvánosságot is indokolt tájékoztatni ezen levél közzétételével.

 

 

 

komment

Címkék: előválasztás 2015 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr648007705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása