2015.08.19.
12:31

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Szociáldemokrata staféta a Klubrádióban

Szentpéteri Nagy Richard Műsora a Klubrádióban az Athenaeum. A műsorsorozatban már volt konzervatív és liberális staféta, most a szociáldemokrata váltó van soron. Egy-egy váltó 12 részből áll, és minden csütörtökön 14-15 óra között hallgatható. A korábbi műsorok a Klubrádió Archivumából érhetőek el.

Az Archívum elérhetősége: http://www.klubradio.hu/bview.php?bid=archiv_n

Klubrádió Athenaeum című sorozata:

1. adás 2015. július 2. 14 – 15 óra

 A mellékelt képen látható, hogyan kell kitölteni a Klubrádió Archívumában a keresést, a dátumot és a 14 órát kell kikeresni. A 13:58-kor kezdődő részben 7 perctől kezdődik a Tóth Zoltánnal Szentpéteri Nagy Richárd beszélgetése. A következő rész egésze, a harmadik rész eleje a beszélgetés.

2. adás 2015. július 9. 14 – 15 óra

Lendvai Ildikó és Tóth Zoltán beszélgetése: az Archívumba a dátumot és a 14 órás sávot kell kikeresni, a továbbiak megegyeznek a fentebb leírtakkal.

Az Archívumban való keresést egy fotóval is segítjük.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás demokrácia rendszerváltás kormánypárt MSZP Európai Unió Klubrádió magyar választások története 2015 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr377717844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása