2014.11.11.
07:56

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Remegő Térdek Órája (3)

Remegő Térdek Órájának ellenszerei.

A Vezér továbbra is hallgat arról, hogy mely kormányzati vagy/és vállalati vezetők nem utazhatnak be az USA-ba korrupciós okok miatt. A Remegő Térdek Órája (RTO) nem hat a Vezérre. Az Állami Kórház (VIP) szakmai vezetése előkészíti a VIP sürgősségi műtőjét. Nemzetbiztonsági érdekből – pályázat nélkül - CCCP feliratú (NATO kompatibilis) „térdmerevítő” acélbetétek kerülnek azonnal beszerzésre. A térdmerevítő acélbetétek beültetésének a műtéti tervét „ÁLLAMTITOK, SZIGORÚAN BIZALMAS”-nak minősítik az illetékesek.

A Vezér nagyon hallgat az USA kitiltások ügyében, de meghívásos közbeszerzési eljárásban a hű politikai marketingeseket megbízza, hogy a találjanak ki egy frappáns akciót! A győztes pályázat terjedelme három mondat: „Gumicsontot a népnek! Gumicsontot az ellenzéknek! Hívjuk meg Budapestre az azeri baltás gyilkost szabadon engedő azeri elnököt!” – és megint telibe találták a közvéleményt. A hű politikai marketingesek – ingyen – egy kiegészítő mondatot csatolnak a nyertes pályaművükhöz: „A következő meghívásos pályázat címe: Keleti nyitány, Nyugati csukány!”

Az RTO továbbterjed az állami alkalmazottak körében. Azzal nyugtatják a TEK-esek a BM-eseket, hogy „Senkit nem hagynak pácban!” A Nemzeti Fejlődési Minisztériumból azonban az hír jut el a Nemzeti Emberek Minisztériumba, hogy „az USA-ból kitiltottakat a NEM-ben fogják megtalálni”. A NAV (leánykori nevén APEH) vezetők autóparkolóit a portás fizető parkoló formájában a lakosság rendelkezésre bocsátja. A NAV épületének belső udvarán helikopter leszálló helyet létesítenek ismeretlen célból. Az építkezés ideje alatt a NAV működése zavartalan.

Az RTO továbbterjed az állami kliensek körében. Egy vezérigazgató megnyugvással veszi tudomásul, hogy meghívást kapott az Operaházban megrendezésre kerülő „Szilárdan állunk a lábunkon!” nemzeti ünnepi rendezvényre (megjelenés dresszkód: sötét öltöny, nyakkendő, illetőleg kiskosztüm).

Debrecen önkormányzati képviselőinek korábbi pozitív tapasztalatai alapján a magyar kormány a tisztviselői számára az USA-ban megtartott konferenciákra utazásokat szervez. Aki szerencsésen átlépi az USA államhatárát, az köteles egy fényképet készíteni magáról és azt fel kell tennie az internetre: „Na, ugye hogy beengedtek!” képaláírással. Ha valakit nem engednek be az USA-ba, akkor az utazás költségeit maga köteles fizetni, de – fájdalomdíjként – az érintett személy nevét ÁLLAMTITOKNAK nyilvánítják.

Coming out! - mondják az angolban a „nagy beismerést”! Hosszú ideig gondolkodott, külföldi szabadsága alatt, hogy mit tegyen. Bevallotta Vida, hogy a kitiltották az USA-ból!  Ugyanakkor megsértődött a Remegő Térdek Óráján (RTO) azért, mert a korrupciós minősítéssel illették az USA diplomatái. „Mocskot szórtak rám!” – mondta a NAV elnöke, midőn sértett grimasszal felveszi a milliós havi fizetését. Megsértődik egy állami vezető a Magyar Nemzetben? Vida miért nem szólt egy szót sem, amikor párttársai bilincsben vezettették el a politikai ellenfeleket a tv híradóban naponta ötször?! Vida miért nem kérte az ártatlanság vélelmét azokra, akiket a jogerős bírósági ítélet előtt, a választási kampányban mocskoltak, majd utána a bíróság ártatlannak nyilvánította őket?! Vidának külföldi nyaralás kellett 10 napig, hogy azt mondja:”Igen, kitiltottak!” Az RTO még hat Vidára: Feláldozzák-e vagy sem? Mert ha feláldozzák, akkor mehet a NAV (leánykori nevén APEH) volt elnökéhez, a jelenlegi magyar feltörekvő oligarchához egy kéréssel: „Főnök! Nincs egy hely a Cégben, ahol folytathatom?”

Öt párttárs coming out-ja még hátra van! Fizetésért gondolkodnak ők is, meg a kormány illetékese is, aki mindent tud!

http://nepszava.hu/cikk/1039086-remego-terdek-oraja-3

 

Szólj hozzá!

Címkék: demokrácia közigazgatás kormánypárt jóállam 2014 Magyarország ... és ez nem vicc! Remegő Térdek Órája

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr436886069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása