2014.02.17.
20:05

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Botránnyal indult a választási kampány

 

Botránnyal indult a választási kampány.

A 2014. évi országgyűlési választás február 15-én indult. Egyes választási irodák egyes munkatársai hibásan rögzítettek egyes pártok adatait, és emiatt a koalícióban induló baloldali pártok késve indíthatták február 17-én (hétfőn) az ajánlásgyűjtési kampányukat. A pártok között már az ajánlások összegyűjtésének az időtartama is kampány része: mely párt erősebb, ügyesebb és gyorsabb?!

A Nemzeti Választási Iroda vezetője a hibákat elismerte, azonban magáról és a központi szervezetről minden felelősséget elhárított. Hibáztatta a helyben dolgozó kollégákat, hibáztatta az informatikus adatrögzítőket, hibáztatta a pártokat, sőt, megtagadta a kollegialitást a helyben dolgozó választási munkatársakkal.

„Nem bízom egyes munkatársakban” jelentette ki a Nemzeti Választási Iroda vezetője. Ezzel a mondattal megszüntette az 1989 óta kialakított szolidaritást a köztisztviselők között.

Sajnálom szegényt, mert még sokszor rászorulna a helyi és területi szinten dolgozó kollégák támogatására.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kampány választás demokrácia kormánypárt 2014 Magyarország magyar választások története ... és ez nem vicc!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr395819269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása