2013.08.20.
20:15

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Tűzijáték felelősök

A jelenlegi kormány megnevezte a tűzijáték engedélyezésért felelős személyt: a társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárt. A tv híradók nyomatják a tűzijáték fizikai kivitelezéséért felelős férfi nyilatkozatát: „Ha 20 órakor nincs tiltó utasítás, akkor lesz tűzijáték, ha 20 óra 1 perckor megtiltják, akkor nem lesz.”

A nép hülyítése folyamatos. A helyettes államtitkár hölgy, láthatólag egy kirakatba állított figura, aki legfeljebb mások döntéseit képes mosolyogva előadni a kamerák előtt. A fiatal férfi készen áll 20 óra 1 perckor leállítani a tűzijáték rakétáinak a kilövését.

A nép hülyítése folyamatos. Mi történik akkor, ha kitör a vihar?

                Nem lövik ki a tűzijáték rakétáit! És? Korábban sem a rakéták okozták problémát!

                A helyettes államtitkár bejelenti a tűzijáték elmaradását! És? Ettől még az összegyűlt százezrek ugyanott állnak, ahol eddig voltak!

A nép hülyítése folyamatos…

Szólj hozzá!

Címkék: vészhelyzet 2014 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr305468761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása