2013.04.15.
20:51

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Választási törvény a MÚOSZ belpolitikai szakosztályának programjában

images_1_masolata_1366051142.jpg_275x183

Az új választási szabályokról 2013. április 18-án (csütörtökön) 18:00 órakor a MUOSZ-ban!
Magyarországon a folyamatos alkotmányozás a jelek szerint még korántsem ért véget, sőt újabb nekibuzdulások láthatók és várhatók. Indokolt hát az események okait és hátterét több oldalról is megvizsgálni. Ezért jött létre a kéthavonta jelentkező "Élő preambulum", melynek keretében ezúttal az új választási szabályok elemzésére vállalkoznak vendégeink:   Hubai László, történész, Tóth Zoltán, választási szakértő, Wiener György, alkotmányjogász. Az új belpolitikai szakosztály megalakulásának szervezője Enyedi Nagy Mihály, az Élő preambulumot Szentpéteri Nagy Richard vezeti.

A pódiumbeszélgetést vita követi, melybe az érdeklődők bekapcsolódhatnak. Előzetes regisztráció ajánlott az info@muosz.hu e-mail címen! 

Szólj hozzá!

Címkék: választás demokrácia pártok kormánypárt 2014 Magyarország MÚOSZ Alkotmány Alaptörvény magyar választások története nemzetközi megfigyelés

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr845228495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása