2012.09.18.
10:50

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A kormányzati PR célja az ellenzék összezavarása

A jelenlegi kormánypárt minden nap közzétesz valamit a választási törvények módosításáról. Az egyik nap eltörlik az ajánlószelvényeket, másik napon  a német mintát alkalmaznák az ajánlásra, két nap múlva már száz, majd estére 200 ajánlásra lesz szükség a jelöléshez. Az egyik nap 3 féle választásra (parlamenti, uniós, önkormányzati) egyszerre  regisztrálni kell, másnapra, már 3-szor kell bemenni a járási hivatalba személyesen.

A teljesen zavaros és egymásnak is ellentmondó – ugyanakkor gondos PR munka eredményeként – a politikusi nyilatkozatoknak két célja van: összezavarni és kifárasztani a közvéleményt a választási törvény folyamatos módosítgatásainak hírével. A másik cél, hogy a 2014. évi szavazólapon sok-sok jelölt szerepeljen, hogy a szavazók bizonytalankodó részét megtévesszék,a demokratikus ellenzék estleges közös jelöléseit felhítgítsák,  és így a szavazatok „szétszóródjanak”.

A demokratikus ellenzék számára már nagyon időszerű a jövőbeni programok kialakítása, a témák és a célok kialakítása, egyeztetése. A közös jelölések előkészítése azért is fontos, mert valószínűleg úgy kell regisztrálniuk a választáson való részvételre, hogy még nem lesznek jelöltek. A kormányzat ezzel is „cselez”, úgy kelljen részvételre jelentkezni, hogy ne tudjuk kik indulnak az egyéni választókerületben.  A politikát a „cselezők” uralják, olyan is – mint a magyar foci.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: választás kormánypárt jóállam 2014 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr384785490

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.09.18. 11:57:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása