2023.01.10.
19:47

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Olvasókörben: Totyik Tamás, Pedagógusok Szakszervezete

A Civil Rádió Olvasókörének vendége Totyik Tamás szakszervezeti vezető. A Civil Rádió Olvasókörében röviden bemutatjuk pályafutását a kezdetektől a szakszervezetekig. Megismerkedhetünk a Pedogógus Szakszervezet több mint 100 éves történetével, majd a rendszerváltást követő küzdelmeivel? Milyen oktatási reformra lenne szükség a közoktatásnak melyek a jelenlegi problémái? Megismerkedhetünk a Miskolc - Budapest Tudásmenet céljaival és a menet állomásain folytatott beszélgetések tartalmával. Budapesten sok-sok ezer ember fogadta a menet részt vevőit. Melyek a kudarcok és eredmények, lesz-e folytatás a tiltakozásban? Szerkesztő- műsorvezető Tóth Zoltán

A Közitsztviselők és Közalaklmazottak, majd a Vegyipari Dolgozók, valamint a Pedagógusok Szakszervezetének a bemutatása után folytatjuk a sort a többi szakszervezettel.

Szólj hozzá!

Címkék: videó demokrácia szakszervezet Civil Rádió Oltalom Rádió 2023 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr7018023476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása